Σχολικό Έτος 2020-2021

NEO

Ανακοίνωση της πρόσφατα τοποθετημένης στο σχολέιο μας σχολικής ψυχολόγου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Νέο ωράριο λειτουργίας σχολείου αποκλειστικά για την εξ αποστάσεως διδασκαλία (όσο διαρκεί το κλείσιμο των σχολείων και η εξ αποστάσεως διδασκαλία μαθημάτων) ΦΕΚ 4900Β/7-11-2020.

 

Πρόγραμμα εβδομαδιαίας τηλεφωνικής ενημέρωσης γονέων - κηδεμόνων για το σχολικό έτος 2020-21

Αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες, 

Από τη Δευτέρα 2/11/2020 και εξής, θα μπορείτε να ενημερώνεστε σε εβδομαδιαία βάση για τη φοίτηση και επίδοση των παιδιών σας.  Για λόγους περιορισμού της διασποράς της πανδημίας και λαμβάνοντας υπόψη τις δυνατότητες του σχολείου, σας πληροφορούμε ότι η ενημέρωσή σας  θα γίνεται τηλεφωνικά.

Στο επισυναπτόμενο έγγραφο θα βρείτε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα ενημέρωσης για κάθε διδάσκοντα και τα τηλέφωνα επικοινωνίας.

 

 Αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες,
Κατά τη διάρκεια του σχ. έτους 2020-21, το σχολείο μας θα υλοποιήσει το πρόγραμμα του ΥΠΑΙΘ  ¨ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ¨.  Πρόκειται για ένα πιλοτικό πρόγραμμα, το οποίο αναπτύσσουμε μαζί με άλλα 218 σχολεία σε πανελλαδικό επίπεδο.


   ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 21+: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

 

Υλικό ασύγχρονης ψηφιακής τάξης. η-τάξη

Ηλεκτρονική Σχολική Τάξη (η-τάξη) ΕΙΣΟΔΟΣe-class

Οδηγίες "ανεβάσματος" αρχείων εργασιών σε μαθήματα

 

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΟΔΥ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19

KYA Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 55339 ΦΕΚ 3780Β/8-9-2020

Λειτουργία των εκπαιδευτικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, εργαστηριακών κέντρων και σχολικών εργαστηρίων, Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας, Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης, Μεταλυκειακού έτους - τάξης Μαθητείας ΕΠΑΛ, Κολλεγίων, Κέντρα Διά Βίου
Μάθησης, δομών Ε.Ε.Κ. & Δ.Β.Μ. της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων, φροντιστηρίων, κέντρων ξένων γλωσσών, φορέων παροχής εκπαίδευσης και πιστοποίησης δεξιοτήτων, ξενόγλωσσων ινστιτούτων εκπαίδευσης και πάσης φύσεως συναφών δομών, δημοσίων και ιδιωτικών, Δημοσίων Βιβλιοθηκών, της Εθνι κής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος και των Γενικών Αρχείων του Κράτους κατά την έναρξη του σχο λικού έτους 2020 - 2021 και μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 κατά τη λειτουργία τους

Παρακαλούνται οι γονείς - κηδεμόνες των μαθητών της Α Γυμνασίου σχ. έτους 2020-2021, να συμπληρώσουν προσεκτικά και ευανάγνωστα την επισυναπτόμενη Υπ. Δήλωση εγγραφής και κηδεμονίας. Η Υπεύθυνη Δήλωση πρέπει να κατατεθεί στη Διεύθυνση του σχολείου από 1/9 έως 7/9/2020 ή να σταλεί υπογεγραμμένη στο e-mail σχολείου: mail@2gym-psych.att.sch.gr.

Λίστα βιβλίων για το σχολικό έτος 2020-21

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου είναι απαραίτητο να μας προσκομίσετε συμπληρωμένο το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ). Χωρίς αυτό, δεν είναι δυνατή η συμμετοχή στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής.

Οι μετεγγραφές (για λόγους μετακίνησης ή επιτυχίας σε Πρότυπο - Πειραματικό σχολείο) θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το νόμο από την 1η Σεπτεμβρίου και μετά.

Κανονισμός λειτουργίας σχολείου

Ωράριο Λειτουργίας Σχολείου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Στο σχολείο μας υλοποιούνται οι δράσεις:

"Πρόγραμμα μέτρων εξατομικευμένης υποστήριξης μαθητών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες για η μεγιστοποίηση της ακαδημαϊκής και κοινωνικής τους ανάπτυξης με τη χρήση Νέων Τεχνολογιών και Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Υλικού- ΑΠ 1,2,3"

 

βρείτε μας στον xάρτη: